my account
0
Kurv
Pris pr. profil 0,00 Kr.

Profiler

Taghætte

Tilbehør

Privat & erhverv

Gentech.dk er en moderne virksomhed med gode produktionsfaciliteter og en veluddannet medarbejderstab. Gentech.dk producerer alt indenfor bygningsprofiler i aluminium så som vindskedeprofil, zink, kobber, rustfri samt alt i tagrende systemer. Derudover laver vi specialprofiler og taghætter i zink.

Med vores nye moderne maskinpark, kan Gentech.dk klare komplicerede opgaver med kort leveringstid, uanset om det er stort eller småt eller om det måtte være en speciel løsning, som matcher lige dit projekt så er det for os vigtigt at levere et kvalitets produkt.

Vores maskiner er indrettet til at de hurtig kan omstilles, således at både tømrer, snedker, murer, blikkenslagere eller private kan få lavet  zinkprofiler– og beklædning efter eget mål.

Vedligeholdelsfrie materialer

Gentech.dk arbejder i vedligeholdelsesfrie materialer såsom aluminium, zink og kobber og kan derfor tilbyde arbejde i alle prisklasser. Gentech.dk gør det nemt for dig at måle, og handle skræddersyede profiler til kviste, tage og gavle m.m.

Hvis du ikke har dine mål allerede så gå ind på: Find din profil og vælg materiale. Vælg herefter den ønskede profil som du gerne vil have lavet og vælg print profilark.

Du kan nu skrive dine mål ned. Så er du klar til at bestille profiler!

×