my account
0
Kurv
Pris pr. profil 0,00 Kr.

Zink profiler til zinkbeklædning af facade – et godt materialevalg

Står du og skal i gang med et byggeprojekt, hvor du skal vælge materialer til dine profiler? Så går du ikke helt galt i byen med en zinkbeklædning facade. Mange husejere er ret begejstrede for zink profiler, hvilket er forståeligt, da zink profiler har mange fordele.

Et af de største fordele ved zink profiler er, at de er ekstremt holdbare og vedligeholdelsesfrie. At få en zinkbeklædning facade sikrer dig derfor en langvarig og nem løsning uden noget krav til løbende vedligeholdelse og udskiftning – noget enhver husejer gerne vil slippe for. Find de helt rette zink profiler hos Gentech.

Har I brug for hjælp?

6 + 8 =

Beklædning af facader kan også udføres i andre materialer end zink.

Her ser du et eksempel på hvordan en kunde har valgt at få deres facade beklædt i kobber i stedet zink. Zinkbeklædning af facade er både bæredygtigt og fremtidssikret, men det samme er kobber.

Man skal dog huske på at vælger man kobberbeklædning i stedet zinkbeklædning af sin facade, vil kobberen med tiden få en grønlig farve som  man ser det på gamle kirketage eksempelvis.

Zinkbeklædning af facader giver elegant og eksklusivt look når du skal beklæde din facade

En anden fordel ved zinkbeklædning på facade er det unikke look, zink profiler tilfører bygningen. I modsætning til stål ruster zinkbeklædning facade ikke. Zink profiler har et naturligt og meget eksklusivt overfladelook, der gør det meget eftertragtet og efterspurgt som facadebeklædning.

Zinkbeklædning facade er en smule dyrere i materiale sammenlignet med plast og stål, men tager man det unikke look og den livslange holdbarhed i betragtning, er zink profiler den optimale investering for dit byggeprojekt, da man sparer både tid og penge på vedligeholdelse og udskiftning.

Zink profiler er bæredygtige og holdbare og derfor et godt valg til zinkbeklædning af facade

Zinkbeklædning facade signalerer bæredygtighed og kvalitet. Overfladen patinerer med tiden, hvilket betyder, at zink profiler danner et mat grå beskyttelseslag, der medfører, at små ridser på materialets overflade bliver mindre synlige.

Ligeledes beskytter patineringen mod al slags vind og vejr, så din zink profiler kan holde i mange år uden skader eller mærkbar slitage.

Sådan vedligeholder du en zinkbeklædning af facade

Hos Gentech arbejder vi kun med materialer i høj kvalitet, der er også er næsten vedligeholdelsesfrit. Du kan finde materialer til din facade i blandt andet kobber, alu og i zink. Mange vælger en zinkbeklædning af facade, da det er en af de mest populære løsninger.

En zinkbeklædning af facade holder i mange år, er næsten vedligeholdelsesfrit og er en bæredygtig løsning. Det eneste, du skal gøre, er at rense din zinkbeklædningen med en lunkent klud engang imellem. Du må dog aldrig bruge et vaskemiddel, når du skal rense overfladen af sinkbeklædningen. Zink profiler tåler nemlig ikke kemikalier.

Mangler du andre profiler som for eksempel aluminiumsprofiler, tagrender zink eller en alu vindskede? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Uanset hvilke bygningsprofiler, du er på jagt efter, kan vi sørge for lige præcis de profiler, du har brug for til dit byggeprojekt.

Sternbeklædning eller zinkbeklædning af facade

Vi har gjort det nemt for dig at bestille din stern- eller zinkbeklædning. I vores webshop indtaster du blot dit ønskede materialevalg, vælger din varekategori og udfylder dine mål – så udregner vores system prisen med det samme. 

Bestiller du inden kl. 09 på en hverdag, leverer vi fra dag til dag. Nemmere bliver det ikke. 

Zink profiler til facade – en smuk og elegant løsning

Er du til en langtidsholdbar løsning med et flot finish, så er zink profiler den ideelle løsning for dig. Særligt materialets udseende er afgørende for, at mange husejere vælger netop zinkbeklædning facade. Din geografiske beliggenhed i landet har dog også noget at sige i forhold til det endelige valg af zink profiler.

Bor man tæt på kysten eller i nærheden områder med høj forurening kan det være en fordel at vælge alu profiler. Har du brug for rådgivning til din specifikke boligsituation eller byggeriprojekt er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede og hjælpe dig med din zinkbeklædning facade.

Kobber eller alu profiler?

Aluminium er en smule mere robust i materialet, hvis du bor i områder, hvor vejret er ekstra hård ved din facade. Dog kan man ved ekstrem varme eller kolde temperaturer risikerer revner på overfladen. Kobber er i den forbindelse en mulighed. Kobber er oftest en smule dyrere i materialet, da det har en ekstrem holdbarhed sammenlignet med de andre materialer.

Hvilken løsning, du vælger, er op til dine egne præferencer, ønsker og behov, samt hvordan du bor, og hvilke materialer der passer til bygningen. Har du brug for rådgivning til den løsning, der passer din boligsituation bedst, sidder vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor, og vi skal nok sammen finde den løsning, der egner sig bedst til dit projekt. Vil du være ekstra godt dækket ind, så kan vi anbefale at kombinere din facadebeklædning med en vindskedeprofil, så du helgraderer dig mod vandskader.

Hurtig levering på dine zink profiler

Skal du bruge dine zinkbeklædning facade hurtigst muligt? Intet problem! Vores kunders tilfredshed er vores absolutte første prioritet. Vi sidder klar til at tage imod din zinkbeklædning facade bestilling, som du kan læse, hvordan du udfører på forsiden.Modtager vi din bestilling inden kl. 09 på en hverdag, sender vi dagen efter. Nemmere bliver det ikke. Husk vi også laver speciallavede zink profiler efter dine ønsker og behov. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit byggeprojekt og din zinkbeklædning facade.