my account
0
Kurv
Pris pr. profil 0,00 Kr.

Specialprofiler hos Gentech

Vi laver specialprofiler som fx sålbænke, vindues inddækninger alt inden for tag, facade og vindskeder i både alu, zink og kobber. Vores service bygger på stor fleksibilitet, hvor du giver os målene på den ønskede specialprofil, og vi skaber et produktet af høj kvalitet med kort leveringstid.

 

Vores specialprofiler

Du har mulighed for at bestille specialprofiler ud fra dine specifikationer hos Gentech.  Vi går aldrig på kompromis med afslutningerne på vores specialprofiler. Du vil opleve høj kvalitet af det færdige produkt. Vi har forskellige maskiner til rådighed, som gør, at ingen opgave er for lille. Du kan få lavet specialprofiler i tyndplade af zink, kobber og rustfri aluminium i pulverlakerede profiler med mulighed for ral-farver.

 

Sådan bestiller du vores specialprofiler

Ønsker du den højeste kvalitet inden for specialprofiler, til brug indenfor blikkenslagerfaget, så kan du altid regne med Gentech. Vi fremstiller professionelle produkter til professionelle håndværkere, men også til “gør-det-selv-typen”. Du skal blot give os dine mål på specialprofilen, indsende din skabelon med profiler, hvorpå de nøjagtige mål fremgår, og angive hvilket materiale du ønsker profilen i – Så ordner vi resten for dig.

Uanset om du mangler tagrender i zink, de helt rette aluminiumsprofiler, eller måske zink profiler – så står vi klar til at hjælpe dig med lige den løsning, du har brug for. 

Send os din forespørgsel

10 + 12 =

×