my account
0
Kurv
Pris pr. profil 0,00 Kr.

Aluminiumsprofiler
– Der beskytter dit tag optimalt

Konstruktionen af facaden på dit hus er afgørende for, hvor godt dit hus er beskyttet mod vind og vejr. Du kan med fordel beskytte dit hjem med aluminiumsprofiler.

Det våde vejr herhjemme er en af de største syndere, når det gælder indre skader på huse. Er facaden ikke forsvarligt bygget, kan du risikere alvorlige fugtskader, samt råd og svamp i dit hjem. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have de rette aluminiumsprofiler eller rektangulære alu profiler, der kan beskytte din facade. Vil du beskytte din bolig optimalt, så kan du også med fordel overveje en vindskede.

Et usundt og skadeligt indeklima er husejerens værste mareridt. Derfor er det vigtigt at vælge stærke materialer, der kan beskytte dit tag og hjem optimalt. Holdbar aluminiumsprofiler er I den forbindelse utrolig vigtig, da f.eks. en rektangulær alu profil beskytter dit hjem mod indtrængning af sne og regn.

Mangler de rektangulære alu profiler eller aluminiumsprofiler, eller er den decideret defekt eller fejlmonteret? Det hurtigt blive en dyr affære at udbedre – både for pengepungen og helbreddet.

Heldigvis står vi klar til at hjælpe – vi har specialiseret os i at fremstille aluminiumsprofiler i materialer, der er specialdesignet til at beskytte dit hus mod slud, regn og blæst. Vi producerer speciallavede aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler til alle former for huse og tage. De er lette at montere på dit tag eller facade, og vi leverer i mange forskellige standardfarver eller pulver lakeret RAL- eller NCS-system. Alt efter dit/jeres behov og ønsker.

Send os din forespørgsel

15 + 5 =

“Hos Gentech kan du få produceret dine aluminiumsprofiler efter egne mål”

Så nemt er det at bestille aluminiumsprofiler

Du sender os blot en mail med dine mål og navn på de aluminiumsprofiler du skal bruge. Se billedet her med et eksempel af en bestilling.

Du kan læse mere om det, samt se billeder af alle de aluminiums profiler du kan bestille hos her.

 

Aluminiumsprofiler – hvorfor skal jeg vælge det?

Bygningsprofiler laves typisk som aluminiumsprofiler, fordi det giver den optimale beskyttelse mod fugt. Aluminiumsprofiler er meget modstandsdygtige overfor vind og vejr, og er nemme at arbejde med, når det kommer til at tilpasse husets vindskede og generelle konstruktion.

Aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler er også en populær løsning blandt husejere, fordi denne vindskedeprofil har et mere elegant look. De traditionelle træbrædder er typisk billigere, men kræver løbende vedligeholdelse. Da brædderne er lavet af naturmaterialer, kræver de udskiftning og maling i ny og næ for optimal beskyttelse og udseende.

De arbejdsopgaver kommer du udenom med aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler, der kan holde mange år grundet det modstandsdygtige materiale. Med rektangulær alu profiler og aluminiumsprofiler får du således en indbydende løsning til dit tag, samt optimal langsigtet beskyttelse af dit hjem.

 

Aluminiumsprofiler

 

Rektangulære alu profiler & meget mere

Gentech fremstiller regulære aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler i forskellige størrelser og længder – ingen opgave er for stor! Du kan nemt og hurtigt sende os en bestilling med dine mål og ønsker for rektangulære alu profiler eller aluminiumsprofiler, som vist på vores forside. Så leverer vi dagen efter, såfremt ordren er afsendt inden kl. 09 en hverdag. Nemmere bliver det ikke! Find aluminiumsprofiler, som passer til dig og dit behov.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du mangler input eller råd til, hvilken løsning der egner sig bedst til dit hus eller jeres situation. Om du er handy familiefar eller professionel håndværker, gør ingen forskel – vi hjælper dig i mål uanset dit udgangspunkt. Er du på udkig efter flere gør det selv projekter? Så tag et kig på vores alu vindskeder, tagrender i zink, taghætte zink eller zink profiler.

Gør det selv: Montér selv dine aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler

Ingen huse er bygget ens. Skal du have dit tag bygget helt fra bunden, eller trænger det til en optimeret løsning med nemmere vedligeholdelse? Vi har materialerne og ekspertisen indenfor aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler .

Ligemeget hvad dit udgangspunkt og din byggedrøm er, står vi klar til at vejlede dig og give vores bedste bud på, hvordan du bedst kommer i mål med dit projekt. Ønsker du rektangulære alu profiler til dit byggeprojekt er dette også en mulighed!

Har du hænderne skruet rigtigt på, er det også muligt at montere dine aluminiumsprofiler og rektangulære alu profiler selv. Vi hjælper gerne både med råd og vejledning! Så giv og et kald, så finder vi den rigtige løsning til dig.Vi ønsker dig held og lykke med dit byggeprojekt!