my account
0
Kurv
Pris pr. profil 0,00 Kr.

Alu vindskede er den optimale vindskedeprofil

En vindskedeprofil beskytter din bolig mod vind og vejr. Omvendt kan en defekt vindskede ødelægge tagkonstruktionen på huset og give råd og svamp på loftet. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan husets facade er konstrueret.

Alu vindskede er i den forbindelse en kær ven, når det gælder langvarig beskyttelse af dit hjem. En vindskedeprofil i alu forhindrer regn og sne i at trænge ned i taget eller på dit loft, så dit hjem undgår vand- og fugtskader.

Er din alu vindskede defekt eller fraværende? Så kan du på sigt risikere at få svamp og råd på loftet og i tagkonstruktionen. Hvilket er det er det sidste, man ønsker i sit hjem. Det kan hurtigt blive en dyr og omstændig affære at få bug med.

Heldigvis er der råd at hente – vi har nemlig specialiseret os i at fremstille speciallavede alu vindskeder til alle former for huse og tage.

En vindskedprofil er let at montere, og vi kan levere vindskeder i forskellige standardfarver eller pulver lakeret RAL- eller NCS-system.

Send os din forespørgsel

7 + 11 =

Alu vindskede 35

Alu vindskede 36

Alu vindskede 37

Alu vindskede 38

Vindskedeprofil 39

Vindskedeprofil 40


vindskedeprofil

Vindskedeprofil 41

Hvorfor vælge en alu vindskede?

For at sikre optimal beskyttelse mod fugt, anvendes der typisk en alu vindskedeprofil. Dette skyldes, at aluminiumsprofiler nemt kan tilpasses tagets form. Men samtidig med at aluminium er meget modstandsdygtigt overfor regn, slud og blæst.

Alu vindskeder er også blevet en populær løsning, fordi denne vindskedeprofil har et elegant look sammenlignet med de konventionelle træbrædder. Der trods en billigere pris, kræver løbende vedligeholdelse.

Brædder er lavet af et naturmateriale og skal derfor til tider skiftes og males for optimal beskyttelse og udseende. De arbejdsopgaver slipper du for med en alu vindskede, der kan holde mange år grundet det modstandsdygtige materiale.

Med en alu vindskede sikrer du derfor både en visuelt flot vindskedeprofil til dit tag, samt optimal langsigtet beskyttelse af dit hjem.

Hvad er en alu vindskede?

En alu vindskede, er det bræt, der er sidder parallelt med tagets hældning. En alu vindskedes formål, er at beskytte din tagkonstruktion mod regn og sne i at trænge igennem. En alu vindskede, er vigtig at få monteret korrekt, da det ellers vil lede til vandskader. Kan du se, at din vindskede er ved at nedbrudt, så er det med at sørge for at skifte den så hurtigt som muligt. Hos Gentech kan vi tilbyde dig alu vindskeder i højeste kvalitet, så du kan undgå vandskader i din tagkonstruktion.

Vil du være ekstra godt dækket ind? Så kan du med fordel også se vores udvalg af materialer til beklædning af din facade. Vores mest populære løsning, er en zinkbeklædning af facade.

Vedligeholdelsesfrie og robuste alu vindskeder

Vinduesskeder er noget af det mest udsatte på dit tags inddækning, hvilket normalt kræver vedligeholdelse – særligt hvis de er produceret i træ. Vi producerer vores vindskeder i stål, som er et af de stærkeste materialer, og så kræver de minimal vedligehold, da de ikke ruster. Vinduesskeder i stål er derfor et oplagt valg, når et udsat område, så som den afsluttende kant i tagkonstruktionen skal beklædes.

Alu vindskede skræddersyet til dit behov

Har du brug for at købe et nyt tag eller renovere det gamle? Så står vi klar til at hjælpe.

Vi fremstiller din alu vindskede efter dine mål, ønsker og behov, og leverer fra dag til dag, hvis du bestiller på hverdage inden kl. 09.00.

Uanset om du er professionel håndværker eller handy familiefar, kan vi hjælpe med den  vindskedeprofil, du står og mangler til dit byggeprojekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du mangler input eller råd til, hvilken løsning der egner sig bedst til dit hus eller jeres situation.

Gør det selv: Montér din vindskedeprofil selv

Alle huse er bygget forskelligt.

Måske har du allerede monteret en alu vindskede og trænger blot til en nyere udskiftning – eller også skal taget laves helt fra bunden?
Lige meget hvad dit udgangspunkt er, står vi klar til at give kyndig vejledning i, hvordan du opnår det bedste resultat.

Har du en ’gør-det-selv’ mand gemt i dig, er det også muligt at montere dine alu vindskede selv. Giv os gerne et kald, så hjælper vi med råd til montering og fif til det bedste resultat. Vi hjælper gerne! Har du flere byg-selv projekter i fremtiden, er du også velkommen til at tage et kig på vores tagrender, taghætter eller bygningsprofiler.

Så er der kun tilbage at ønske dig held og lykke med projektet.

Professionel rådgivning og service

Er du i tvivl om, hvilke vindskede du skal vælge? Eller er det opsætning og montering af din nye vindskede, du kæmper med? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gentech går vi altid langt for at yde den bedste service for vores kunder – uanset om det omhandler vindskeder eller andre varer fra vores sortiment.

Alt efter dit/jeres ønske og behov.

Brug for hjælp til monteringen?

Er du lidt usikker på, hvordan du skal montere en vindeskedeprofil? Så frygt ej. Vi har nemlig et tæt samarbejde med virksomheden, Gennerblik. Gennerblik består af et team af kompetente og professionelle blikkenslagere, der udfører alle former for blikarbejde, og også monteringen af en alu vindskede. Så har du brug for hjælp til monteringen af din vindskedeprofil eller vores zink profiler, så har vi en løsning til dig.